14LEDEN2016

Jsem workoholik

Velice rád páníčkům pomáhám s jejich prací, tím spíš, když jde o testování dobrůtek. Jedná se o opravdu vyčerpávající práci, ale já to pro páníčky rád vydržím. :)

Teď nám zrovna dorazily žvýkací pásky Benevo a teda to je lahůdka. Panička si byla jistá výsledkem hned po prvním smlsnutém pásku, ale vrhnul jsem na ni pohled, že to tedy ne, takhle se testování odbýt nesmí. Nemohl bych už nikdy usnout, kdybych ve své práci nebyl pečlivý, a tak jsem poctivě prozkoumal i pásek druhý. A pořád jsem si nebyl úplně jistý, ano, chuť byla výborná, žvýkání zabralo času tak akorát, u tohohle typu pamlsku nechcete trávit hodinu jeho rozžvýkáváním, ale zase to nesmí být moc rychle... Ovšem pořád mě hlodala určitá nejistota, co když jsem ovlivněm tím, že miluji od stejné značky konzervy? Ne, ne, jako zodpovědný tester jsem musel sáhnout tlapičkou na paničku a zadívat se jí hluboko do očí, aby i beze slov pochopila, že je nutné obětovat dobře odvedené práci další čas a materiál. Souhlasila.

Zkusil jsem vyprosit i čtvrtou, ale to už mě pohladila za oušky a řekla: "Broučku, víš, že workoholismus není nic dobrého, jdem si raději hrát." Protestoval jsem, ale co naděláte, když vám to přikáže šéfová. :)